Her optræder jeg:
  • Sydjylland
  • Juleaften

Jan Grønbæk

Adresse: Godthåbsparken 58 A
6740 Bramming
Telefon: 75 17 24 28
Mobil: 20 27 66 01
Website: www.den-fortryllede-harmonika.dk/
E-mail: j-gronbaek@mail.tele.dk
Artistname: TrilleJan

Kørestol ingen hindring for at sprede glæde og stemning...

Når der skal skabes en stemning og et symfoniorkester er for meget, men ”ingenting” er for lidt, så passer det fint med "Den fortryllede harmonika".

Kører kun ud hvor der er tilgængeligt for kørestol Normalt er jeg "spillemand" med passion for at spille på min harmonika, som er en slags lirekasse forklædt som harmonika med 1200 melodier i alle genrer. Desuden har jeg hvad jeg vil betegne som ”Verdens Mindste Cirkus”, som blandt andet omfatter cirkusmelodier med videre fra min harmonika, vekslende med trylleri, dukken ”Frække Anna” samt ballonfigurer til børn.

Jeg er meget benyttet på markedspladser, men underholder også ved familiefester med videre og jeg går ikke af vejen for at fortælle en god historie fra "en spillemands hverdag". lige som jeg også kan tilbyde et foredrag om min far, - gøgleren og rottekongen Cibrino.

Som nisse stiller jeg gerne op i butikker, indkøbscentre og foreninger, hvor man så møder en lidt "anderledes" nisse. Min erfaring er at børn ikke går så højt op i at "julemanden" sidder i kørestol. Mange arrangører der har haft mig ude hævder endda at det giver en dimension mere at børn oplever at Kørestol ikke er nogen hindring